01 Mayıs 2024 Çarşamba

Milliyetçi Hareket Partisi İl ve Merkez ilçe teşkilatından duyarlı davranış 

Milliyetçi Hareket Partisi İl ve Merkez ilçe teşkilatından duyarlı davranış 

Isparta

Manavgat'taki orman yangınlarına bir destekte Milliyetçi Hareket Partisi Isparta il ve merkez ilçe teşkilatından geldi sosyal medyada karınca misali yangını söndürmek için bir damlada bizden diyerek yardımlarını Manavgat MHP ilçe teşkilatına ulaştırdılar. Ordan da ihtiyaç sahiplerine ulaşması içim yetkililere teslim edildi.

Bomba32 ailesi olarak gösterdileri bu duyarlılık İçin MHP ISPARTA teşkilatlarına teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Güzel

03 Ağustos 2021 Salı 10:37

Cemim rumuzlu arkadaş o limanı marina yaptılar sen hala uyu

Kala

31 Temmuz 2021 Cumartesi 22:08

Akp Li yarım akıllılar ve MHP’li havhavlara yorumlara çökmüş yine hadi soğan Patdiz verelim yiyin

Cesars

31 Temmuz 2021 Cumartesi 16:44

MHP sen zaten bittin Akp nin peşinden sürüklendin gittin beka beka dedin herkesi içeri alan hükümete ağzını açmadın cemaat yapılanmalarını kapattırmadın Allah aşkına sen ne yaptın sende bittin Suriyelilerden oy dilen artık sende git eline bir bidon benzin al sende yak bekas için

Muallim

31 Temmuz 2021 Cumartesi 13:47

MHP ye kızanlara bakıyorum da,ya müdür olamamış,ya çocuğunu torpille işe katamamış,ya menfaati elden gitmiş,yani kişisel çıkarları gerçekleşmemiş tipler,Beyler,eskiden bizim öyle bir derdimiz yoktu 5000 ülkücü şehit önce vatan dedi,şimdi ise önce ben anlayışı hakim olduğu için MHP ye düşmansınız,çoğunuz makam sahibiydi ne kattınız ülkücü harekete,Bana dokumayan yılan bin yıl yaşasın felsefesine büründünüz,ne zaman size dokunuldu o zaman ne olduğunuzu hatırladınızz,yoksa dünya sizin çok güzeldi.

CAHİLLER ANLAYAMAZ.

31 Temmuz 2021 Cumartesi 11:18

M.H.P kimler kızar: mao nun,lenin,stalinin,fetöitin,ermeni katerinasının veletleri,yunan severler. pkk,ypğ,pyd,mlkp,tkp,dhkp-c, emperyalizmin satlık veletleri içimizdeki DEŞİRMELER(DAHİLİ HAİNLER) TÜRKİYE ye SOSOYALİZMİ,KOMONİZMİ ĞETİRMEK İSTEYEN emperyalizmin kiralık kalemleri. ALPARSLAN ATATÜRKEŞ DİYORKİ: BEN NE KADAR TÜRK İSEM ,KÜRTlerde BENİM KADAR TÜRK dür. KÜRTLER ne KADAR KÜRT ise BENDE onlar kadar. KÜRDÜM. BAYRAĞA,SANCAĞA VATANA CAN FEDA OLSUN. BAŞBUĞUMUZUN MEKANI CENNET OLSUN.AMİN.

Fino

31 Temmuz 2021 Cumartesi 10:53

Mhp diye bir oluşummu var hiç haberim yoktu 10 sene önce falan yok olmamışmıydı bu oluşum

Garağacın Gülüyüm

31 Temmuz 2021 Cumartesi 10:30

Adsız arkadaş ülke bu hale devlet bahçeli sayesinde geldi. Sığınılacak liman olmaktan Başbuğum Alparslan Türkeş in ölümü ve bahçeli nin gelmesiyle bitti. Ülkücüler iğdiş edildi.

Derdimiz kapının köpekleriyle değil kapının kendis

31 Temmuz 2021 Cumartesi 08:23

Hadi ya vatanın dereleri çayları ovaları dağları bağları ormanları talan edilirken halkın yaşam kaynakları yok edilip perişan olurken çiftçi köylü esnaf memur öğrenci emekçileri madencileri dertlerini anlatmak için meydanlarda gazlanıp coplanırken nerdeymmiş bu sözde milliyetçiler bunların en iyi bilip yaptıkları şey kendilerinden olmayanlara iftira inkar tehdit mafyayla işbirliği yapmak birde tüm tükürdüklerini yalamak ha yalamayıda iyi yapıyorlar ALLAH ŞAHİT tebriği hakkettikleri tekşeyde bu..

Karınca misali

30 Temmuz 2021 Cuma 23:31

Tarafini belli edeceksin ,Allah yardımcıları olsun .

Cemil

30 Temmuz 2021 Cuma 23:14

En zor ve en sıkıntılı günlerde sığınılacak limandır mhp.

Adsız

30 Temmuz 2021 Cuma 21:42

Ne varsa MHP de var

Ispartali

30 Temmuz 2021 Cuma 21:11

Reklam kokan hareketler bunlar vızıltı yapıyor şimdiye kadar mhp ne faydası gördük şimdi ise çıngıraklı yılan gibi hortladılar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR